Home > Career > Konstruktör

Konstruktör

Om kundföretaget

Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik och Kramfors.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på Dockstavarvet får du möjligheten att vara med från första idé till färdig produkt. Du arbetar i en projektgrupp och har tät kontakt med produktion och kund. Arbetet är brett och innebär arbete med bland annat mekanikkonstruktion, komponentval och inköp. Du arbetar både i 2D samt 3D cad för att ta fram lösningar och ritningar för produktion.

Din profil

Du har en god teoretisk utbildning i form av högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekanikkonstruktion eller motsvarande praktisk erfarenhet samt några års praktisk erfarenhet. Du tycker att ditt yrke är roligt och söker ständigt möjligheten att utvecklas. Du sitter inte still utan söker själv upp möjligheter.

Övrig information

Välkommen med din ansökan via Konsultias hemsida https://konsultia.se/jobb/797

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik och Kramfors. Besök gärna https://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, https://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och https://www.kramfors.se/bygga-bo–miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterare Martina Hallberg, martina@konsultia.se eller 070-517 2644.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 

Kontaktperson

Martina Hallberg, 070-517 26 44, martina@konsultia.se