Home > Career > Svetsare

Svetsare

Om kundföretaget

Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. Dockstavarvet är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt dessutom drivs flertalet utvecklingsprojekt och fullskaliga prototypbyggen. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära både Örnsköldsvik och Kramfors.

Dina arbetsuppgifter

I det här uppdraget kommer du att arbeta som konsult via Konsultia. Vi söker svetsare för uppdrag åt ett av våra kundföretag inom tillverkande industri. Du bör ha erfarenhet av svetsteknikerna TIG eller MIG och kunna svetsa aluminium samt kunna arbeta självständigt. Har du vana att arbeta med stål och/eller rostfritt är det också meriterande. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Din profil

För oss på Konsultia är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Vi vill att du har grundläggande kunskaper i svenska och engelska.

Skriv i din ansökan vilka svetsmetoder du har erfarenhet av, ange även om du har eller har haft licenser för detta. Skriv även om du har truckkort eller andra certifikat som kan vara meriterande. Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Övrig information

Välkommen med din ansökan via Konsultias hemsida https://konsultia.se/jobb/828

Placeringsort är Docksta, som ligger nära Örnsköldsvik och Kramfors. Besök gärna https://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, https://www.evolve.ornskoldsvik.se/ och https://www.kramfors.se/bygga-bo–miljo/flytta-till-kramfors.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterare Martina Hallberg, martina@konsultia.se eller 070-517 2644.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 

Kontaktperson

Anna-Lena Eriksson

anna-lena@konsultia.se